0

Din varukorg är tom.

Uppmärksamhet och Omsorg

Produkt Outsourcing

Vi hanterar och kategoriserar stort antal betrodda tillverkare baserat på deras speciella kvalifikationer. Vi bygger även separata profiler för varje leverantör vi jobbar med, och poängterar dem enligt standarder som: Positiv kommentar, genomsnittlig beställningstid osv. Denna webbplats kör en periodisk utvärdering av den befintliga leverantörslistan för att eliminera de fattiga leverantörerna, behåll endast de välutförda och kundorienterade tillverkarna.

Orderbekräftelse

Som i klädindustrin är klänningens storlek och färg känsliga element, vilket kan förstöra vår kunds shoppingupplevelse enkelt. För att bättre lösa dessa odds etablerade vi en orderbekräftelseenhet under kundserviceavdelningen. Denna enhet ansvarar för att bekräfta varje detalj i din beställning.

Produktinspektion

Vi kontrollerar produkten innan vi levererar den, även vi vet att våra tillverkare är alla förtroende värdiga. Så här går det:

1. Produkten kommer att tillverkas exakt enligt tidstabellen arrangerad av oss, och det objekt som produceras kommer att överföras till vårt center som ska inspekteras av en grupp välutbildade inspektörer vid färdigställande.

2. En grundläggande kontroll kommer att utföras för att säkerställa att produkten överensstämmer med beställningen, och vi fångade alla detaljerade krav som anges på din beställning.

3. Vårt QC team kommer att utföra en grundlig inspektion för att säkerställa att produktkvaliteten uppfyller de internationella ISO-kvalitetsnormerna. En produkt som inte uppfyller våra QC-standarder kommer att returneras för ersättning.

4. För de produkter som överlevts i vårt QC kommer inspektion att vidarebefordras till förpackningsgruppen.

Produkt Förpackning

Vårt paketeringslag tar hand om varje objekt som överförs till dem för att undvika eventuella skador under förpackningsprocessen. Våra packningspersonal antar många nya sätt att stärka de yttre lådorna, så att ditt paket blir mer lufttätt, vattentak och tryckresistent. De synkroniserar också vårt leveransschema med de stora kurirerna som UPS, DHL, EMS och med dessa ansträngningar kan vi alltid få det bra att gå till paket som skickas till Storbritannien med den tidigaste tillgängliga flygningen.

Paketspårning

Kort efter ditt paket skeppas ut, kommer vårt logistikcenter och vårt system skicka ett mail med ditt spårningsnummer automatiskt; du kan börja spåra var ditt paket kom genast; Men det betyder inte att vår plikt slutar här, eftersom det ansvar som nu kopplas tillbaka till kundtjänst, och vår kundtjänst är alltid där och väntar på din sida tills ditt paket på ett säkert sätt kommit fram till din dörr, viktigast av allt, du är nöjd med objektet fått.

Nedan tar vi kläder för illustration, det betyder inte nödvändigtvis att vi bara kommer att specialisera sig inom klädindustrin. Har varit chockad över att produkten kom fram till din dörröppning, som har super hög kvalitet eller perfekt passform storlek? På vår sida har vårt källteam alltid grävt och uppfriskat vår leverantörslista för att se till att var och en av vår grossist, återförsäljare eller slutanvändare kan få de senaste produkterna till lägsta pris.

Hur att rengöra & Bevara?

Om rengöring

Det bästa sättet att rengöra en bröllopsklänning eller aftonklänning innan du lagrar det är att ta klänningen till en hög kvalitet, professionell renare som specialiserat sig på bröllop klädsel och aftonklänningar. Men om klänningen är fortfarande mycket ren med bara några små fläckar, finns det sätt en person kan behandla eller spot-rengör klänningen hemma.

1. Bestäm vilken tyg klänningen är gjord av. Om plagget är silke, spets eller en vintageklänning, är det bättre att rengöra det av en professionell.

2. Inspektera klänningen ordentligt för att lokalisera eventuella fläckar, inklusive fläckar från perspirations, livsmedel, vätskor och smink. Om klänningen är hellång, kommer fållen troligtvis har samlat smuts.

3. Använd en vit, torr, absorberande trasa skonsam bult satin efter att en lämplig rengöringsvätska, som beskrivs i nästa steg. Innan man gör en vätska eller rengöringsmedel på en fläck, testa den på en mindre synlig del av tyg för att undvika missfärgning klänningen.

4. Ansök vätgas för vin, svett och blod fläckar. Väteperoxid kan bleka tyger, dock så låt det sitta på tyget för länge om klänningen är något annat än vit färg. För bläck fläckar, tillämpa en lätt spray av hårspray. För oljiga fläckar som smink eller mat, tillämpa en kemtvätt lösningsmedel eller en blandning av tvål och vatten.

5. Efter läsk upp så mycket av fläcken som möjligt, applicera några droppar vinäger och blot igen. Därefter spola område av tyget med vatten, torka igen och låt området torka.

6. För att rengöra en smutsig fåll, blöt fållen under några timmar i varmt vatten blandat med diskmedel, var noga med att hålla resten av klänningen ur vattnet. Med en tandborste, försiktigt gnugga fållen med vatten med diskmedel för att lossa all smuts. Spola noggrant med vatten.

7. Häng inte en klänning på en galge för att torka efter plats rengöring. Våt tyget är tungt, och klänningen kunde sträcka eller rippa. Istället placerar klänning över en ren torkställning. Hyllan ska vara plastbelagda eller vinylbelagda, som splitter från en trä kunde riva klänning eller rost från en metall kan man färga klänningen.

Om Bevara

Om du tar så mycket omsorg för att bevara din klänning som du gjorde i valet den, det kan avnjutas som en familjeklenod för kommande generationer.

1. Spara påsen din klänning kom in, eller ta med en plastpåse för att skydda klänningen på väg till renare.

2. Be din dammsugare för en speciell syrafritt rutan för att lagra din klänning i, och packa den i syrafritt mjukpapper. Du kan också hänga klänningen vid livstycket med sy remmar som är lite kortare än livstycket på midjan, utsläppande på en vadderad galge och inslagning i en ren vit bomull blad.

3. Förvara klänning i ett tempererat och torrt, ej i direkt solljus.

4. Inspektera din klänning på varje årsdag för att leta efter missfärgade områden eller missade fläckar och låta din klänning att "andas".